top of page

Samen met de leerkrachten en de directie van de Vrije Basisschool helpen we graag van de Kleutergaard een fijne school te maken, waar onze kinderen met heel veel zin en plezier hun kleutertijd kunnen beleven. Een fijne school die ook aantrekkelijk is voor nieuwe kleuters en nieuwe ouders.

Wat doen we?

We volgen graag het schoolgebeuren iets dichterbij, zetten ons ten volle in voor het welzijn van alle kleuters en sponsoren middelen en activiteiten voor hen. Dat doen we onder meer met een jaarlijkse koekenverkoop in november, een jaarlijkse kaas- en wijnavond in het voorjaar of misschien met uw idee...

Dat kan een geschenkje van Sint of paashaas zijn, de vervoerskosten voor een schooluitstap, speel- en didactisch materiaal, een muzische activiteit op school, een boompje of bloemetjes op de speelplaats, toneelvoorstellingen,, gymmateriaal... noem maar op.

Blijf op de hoogte

Tegelijkertijd vormen we ook een aanspreekpunt voor directie en leerkrachten van de Vrije Basisschool. Daarover koppelen we ook graag terug naar alle ouders. 
 

Sinds vorig schooljaar kan je ons ook volgen op facebook. 

Daar posten we regelmatig evenementen, foto's van de activiteiten op school en veel meer.

 

Volgen en delen vinden wij heel leuk!

Tot binnenkort!

Het oudercomité van de Kleutergaard

Oudercomité Kleutergaard

Zoals?

kolibrie logo klein10241024_1 (2).jpg
bottom of page